| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
kogut
|
Wysłany: Sob Sie 11, 2007 9:32 am Temat postu: lokalizacja |
|
|
| do jasnej panewki, mieszkam obok białych koszar, mam dosyć tej "fajnej "muzyki" szczególnie w nad ranem. Przenieście lokalizację np. na Autodrom lub inne miejscs ( stadion Sokoła). |
|
| Powrót do góry |
|
 |
wigwamistka
|
Wysłany: Sob Sie 11, 2007 9:57 am Temat postu: |
|
|
ok spoko luz lokalizacja wcale nie jest taka ciezka zaraz wezme i wyniose ;P a jak i tak sluchasz tej muzyki to zapraszam na festival nie bedziesz sie stressowal ze nie mozesz spac np (stress baaardzo niezdrowa rzecz) a i moze sie przekonasz jak poczujesz klimat... _________________ "To jest nasz cel zeby kolorowa byla czern i biel..." |
|
| Powrót do góry |
|
 |
gaga
|
Wysłany: Sro Sie 15, 2007 9:00 am Temat postu: |
|
|
A ja też mieszkam koło białych koszar i che tnie sobie słucham muzyki fajnej i patrze na młodych ludzi nie narzekajcie bo sie szybko zestarzejecie  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
savinka
|
Wysłany: Sro Lis 14, 2007 8:04 pm Temat postu: |
|
|
People!!! Jeśli ktoś usłyszy coś o przeniesieniu miejsca festiwalu to buntujcie się!!! Zapewniem (jestem z Ostródy), że inne miejsca (np. ww Autodrom) są tragiczne w dojeździe, dojściu gdziekolwiek (sklep, plaża, centrum, molo) itp. W koszarach jest NAJLEPIEJ!!!
Osobiście uważam, że koncerty kończą się w miarę "wcześnie", a jeśli trwają dłużej to w budynku.
Wiadomo, że zawsze znajdzie się taki, który ma ciszę cały rok,a nie może wytrzymać 3 dni pozytywnej muzyki (+1 dzień disco polo he he)
Pozdrawiam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|